L’ANC vol Puigdemont

Els socis han donat suport amb un 81,3% dels vots mantenir la petició d'investir l'expresident
paluzie anc març 2018
paluzie anc març 2018

L’Assemblea Nacional Catalana demana als partits sobiranistes que investeixin Carles Puigdemont. Aquesta és la proposta que han avalat els socis de l’ANC amb més del 80% dels vots a la consulta feta dijous i divendres.

En la consulta, que ha estat telemàtica, han participat 10.237 associats, un 27,4% del cens. Segons l’entitat és una participació de rècord.

Els associats havien de respondre diferents preguntes. La primera: “L’Assemblea ha de mantenir el seu posicionament (la investidura del MHP Carles Puigdemont) d’acord amb el mandat del 21 de desembre?” Un 81,3%, han respost a favor de mantenir el posicionament. El Secretariat Nacional creu que així es compliria amb el mandat de les eleccions del 21 de desembre.

A la segona pregunta plantejada, davant la possibilitat que els partits no investeixin Puigdemont, més de la meitat dels que han votat acceptarien un govern alternatiu abans que anar a unes noves eleccions.

El 57,6% han donat suport a l’opció d’acceptar un govern alternatiu. Un 35,3% han votat per anar a eleccions i un 7,1% no han donat suport a cap de les dues opcions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides