Els crítics del PDECat s’uneixen contra Pascal

Sectors del partit volen un congrés per renovar càrrecs i alinear-se amb Carles Puigdemont
Título de la imagen
Marta Pascal

S’intensifiquen els moviments interns al PDECat que evidencien el malestar amb el rumb de la direcció de Marta Pascal i David Bonvehí. Dijous es va produir una trobada a Rubí que pot tenir repercussions de cara al futur del PDECat, que diversos sectors creuen que passa per un congrés a l’estiu que serveixi per alinear el partit amb el president, Carles Puigdemont, i Junts per Catalunya.

Segons diverses fonts de la formació, el sopar va reunir més de 90 assistents i s’hi va posar en comú un mateix diagnòstic: el partit no funciona i cal una renovació per afrontar la formació de Govern o un escenari electoral, així com les eleccions municipals i europees del 2019.

La trobada va ser impulsada per l’entorn de Miquel Buch, tot i que l’exalcalde de Premià i expresident de l’Associació Catalana de Municipis no hi va acabar assistint.

La voluntat era reunir les diferents sensibilitats del partit, que tradicionalment s’havien situat al costat del conseller Josep Rull, la plataforma Moment Zero –de l’entorn de Jordi Turull–, Llibergència i també cares noves de l’àrea metropolitana com Víctor Puig i Àlex Sastre.

La intenció del grup és que tots aquests sectors convergeixin en un de sol: el “triangle” d’influència entre els consellers empresonats Rull i Turull i Puigdemont.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides