Un partit alemany vol Puigdemont com a candidat a les europees

Es tracta del conservador i ultracatòlic Partit Alemany de Centre, d'escassa rellevància
puigdemont entrevista tv3 abril 18
puigdemont entrevista tv3 abril 18

Un partit alemany ha anunciat que vol proposar a Carles Puigdemont que sigui candidat a les eleccions europees del maig del 2019. Es tracta del conservador i ultracatòlic Partit Alemany de Centre, que no té cap rellevància política.

El denominat Partit Alemany de Centre ni és de centre ni és un partit que actualment tingui presència parlamentària, més enllà de dos escons en comarques del Rin del Nord-Westfàlia i la Baixa Saxònia i dotze regidors municipals repartits en cinc poblacions petites d’aquests lands.

Christian Otte, el secretari general d’aquest partit fundat el 1870 per representar la minoria catòlica en la cambra de diputats prussiana, ha assegurat a l’agència DPA que vol oferir Carles Puigdemont ser el número 1 de la seva llista en les eleccions europees de l’any que ve.

Ho fa amb un doble objectiu, diu, que el president optés a immunitat parlamentàriaa la UE en cas d’aconseguir escó i de portar el debat sobre el conflicte de Catalunya directament a Brussel·les.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides