Invasió de polítics a la Fira d’Abril

Arrimadas Fira d'Abril
Arrimadas Fira d'Abril

La batalla política a Catalunya no només es juga al Parlament. De fet, la majoria dels partits han entès que no hi ha possibilitat de fer un bon resultat electoral si no s’ha fet molt de carrer abans. Tant és així que molts s’esforcen a ser a tot arreu, a deixar-se veure constantment, i fins i tot desembarquen en sectors poc afins. A més, a Catalunya els efectes de la presència al carrer no són cada quatre anys, sinó cada dos per tres, atesa l’afició de la classe política a forçar eleccions ben sovint.

I si un espai ha vist créixer en els darrers anys la presència política, aquest és la Fira d’Abril de Catalunya. Els partits desembarquen amb grans casetes, carpes, regals per als que s’apropen, vanos, globus per als nens, flors i rebujito a litres. En aquesta edició, de fet, en un mateix carrer del Fòrum hi ha les grans casetes de Cs, PSC, ERC i el PDECat, competint entre ells amb el volum de la música i en el repartiment de marxandatge de partit.

A la tradicional parròquia socialista entre el públic de la Fira, s’hi ha sumat la massa de Cs, que irromp amb força a l’espai del Fòrum. ERC ha optat per una bodega republicana, dissimulant la marca de partit i passejant els andalusos que tenen entre les seves files. Al PDECat, en canvi, se’l veia desubicat, amb poc públic a la carpa i forçant la presència de dirigents.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari