Cs presenta recurs contra els vots delegats

El partit d'Arrimadas demana mesures cautelars perquè deixin de votar Puigdemont i Comín
Inés Arrimadas
Inés Arrimadas

El grup parlamentari de Cs ha registrat aquest dijous el recurs d’empara davant del Tribunal Constitucional (TC) contra els vots delegats de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i del diputat d’ERC Toni Comín.

A més, el grup ha demanat a l’alt tribunal que imposi mesures cautelars perquè deixi sense efecte aquesta delegació de vot i els diputats en qüestió no puguin votar en els plens de la cambra catalana, cosa que tindria efectes en un eventual debat d’investidura.

El recurs d’empara al·lega que les resolucions de la Mesa avalant la delegació del vot violen el Reglament del Parlament i contravenen les resolucions prèvies del TC.

En aquest sentit, recorda al propi alt tribunal la resolució del 27 de gener com a conseqüència de la impugnació del Govern a la investidura de Puigdemonten la qual advertien que “els membres de la Cambra sobre els que pesi una ordre judicial de recerca i ingrés a presó no podran delegar el vot a altres parlamentaris”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides