El ministeri d’Educació estudia 80 casos d’adoctrinament

El govern espanyol manté les escoles i instituts catalans en el punt de mira
Manifestació institut El Plau
Manifestació institut El Plau

El Ministeri d’Educació manté les escoles i instituts catalans en el punt de mira. Més enllà dels casos denunciats als jutjats, com el de Sant Andreu de la Barca o el de la Seu d’Urgell fa uns mesos, el govern espanyol investiga almenys 80 casos de suposat adoctrinament.

Segons publica l’Ara, són queixes que les famílies han fet arribar a les direccions dels centres o a Inspecció d’Ensenyament des de l’1 d’Octubre. Aquestes famílies creuen que, a les aules, s’hauria alliçonat els seus fills amb postulats independentistes.

El Ministeri d’Educació ha enviat fins a cinc requeriments d’informació a la conselleria d’Ensenyament. De moment, ha rebut resposta a tres.

El delegat del govern espanyol, Enric Millo, ja apuntava que hi podria haver situacions similars a les de Sant Andreu de la Barca.

Per ara, no se sap quants professors s’acusa o quins són els centres implicats. Ara el govern espanyol està analitzant les respostes del Departament d’Ensenyament -intervingut pel 155– per decidir si dona per bones les explicacions o bé obre la via judicial per resoldre algun dels casos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides