Puigdemont admet que el futur passa per la presó o un llarg exili

L'expresident, en llibertat sota fiança a Alemanya, reconeix que prefereix no traçar "plans de futur"
puigdemont entrevista tv3 abril 18
puigdemont entrevista tv3 abril 18

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, en llibertat sota fiança a Alemanya, afirma en una entrevista publicada aquest dissabte a la revista britànica The Times Magazine que afronta la seva situació com a “provisional” i prefereix no traçar “plans de futur”.

“L’opció més realista és no tenir un pla per al futur. En el pitjor cas, seré extradit a Espanya. Això significa que el meu futur serà clar: dècades a la presó. Si no, probablement passaré molts anys a l’exili“, ha dit Puigdemont.

La periodista Sally Williams va visitar l’expresident a Berlín, on ha fixat la seva residència mentre els jutges alemanys estudien la seva entrega a Espanya, que el reclama per delictes de rebel·lió i malversació de fons públics.

Puigdemont afirma que el referèndum sobre la independència d’Escòcia que es va celebrar el setembre del 2014 “va demostrar que era possible a Europa el dret a l’autodeterminació” i que el seu objectiu era “fer el que van fer els britànics i els escocesos”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides