Els estudiants volen rebaixar les taxes i retirar el 155

Al voltant d'un miler de joves s'han manifestat avui pels carrers de Barcelona
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Al voltant d’un miler d’estudiants universitaris i de secundària s’han manifestat avui pel centre de Barcelona per reclamar una rebaixa del 30% de les taxes universitàries i la retirada de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a Catalunya.

La manifestació, convocada pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), majoritari en l’ensenyament universitari, i pel Sindicat d’Estudiants (SE), amb àmplia representativitat en l’ensenyament secundari, ha arrencat poc després de les dotze del migdia de la plaça Universitat encapçalada per una pancarta amb el lema “defensem la pública, defensem el poble català”.

Els estudiants han acabat el seu recorregut a la plaça Sant Jaume i corejant lemes contra les forces de seguretat i consignes com: “autònoma rebel”, “fora el 155, llibertat per al poble de Catalunya”, “aquests preus no són públics”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides