Detingut un veí de Torroella per assetjar Xavier García Albiol

A l'octubre va començar a enviar-li missatges injuriosos, humiliants i, fins i tot, amenaçadors
Título de la imagen
Título de la imagen

La policia espanyola ha detingut un veí de Torroella de Montgrí, al Baix Empordà, acusat d’assetjar i insultar el president del PPC, Xavier García Albiol, a través de les xarxes socials.

Segons fonts policials, a l’octubre va començar a enviar-li missatges privats amb comentaris injuriosos, humiliants i, fins i tot, amenaçadors. Durant els últims set mesos, n’hi ha fet arribar cada dos o tres dies.

Segons les mateixes fonts, això va obligar Albiol a canviar les seves rutines i les de la seva família. Fonts policials vinculen aquest assetjament a “l’estratègia independentista d’atac a les estructures fonamentals de l’Estat”.

Entre d’altres, l’arrestat li va fer arribar a Xavier García Albiol missatges en què li deia “a tu també et posaran a lloc”, o bé “has passat pel meu costat dues o tres vegades, has vist la meva mirada d’odi, el pròxim cop veuràs alguna cosa més”.

La investigació l’han coordinat la Fiscalia i el jutjat d’instrucció número 5 de l’Audiència Nacional.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides