Cs i PP porten al Constitucional el vot delegat de Puigdemont i Comín

La Mesa del Parlament no ha acceptat les peticions de reconsideració fetes pels grups constitucionalistes
Título de la imagen
Título de la imagen

Els líders del Cs i el PP al Parlament de Catalunya, Inés Arrimadas i Xavier García Abiol, respectivament, ha anunciat que presentaran un recurs davant el Tribunal Constitucional (TC) contra la delegació de vot de Carles Puigdemont i Toni Comín.

Puigdemont, sota custòdia judicial a Alemanya, i Comín, fugit de la justícia espanyola a Brussel·les, van demanar poder delegar el seu vot en un altre membre de la cambra catalana, una petició que ha acceptat la Mesa del Parlament, amb majoria de JxCat i ERC.

L’anunci de la presentació de recurs al Constitucional per part de Cs i PP arriba després que la Mesa hagi rebutjat les peticions de reconsideració sobre la seva decisió d’acceptar el vot delegat que havien presentat Cs, PP i PSC.

Cs ha estat la primera formació del Parlament a anunciar el recurs al TC, després ho ha fet el PP malgrat que s’havia publicat que la direcció nacional del PP amb Mariano Rajoy al capdavant havien decidit no presentar recurs contra la delegació de vot de Puigdemont i Comín i facilitar així la formació de govern a la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides