Cs mana durant un dia

José María Espejo-Saavedra
José María Espejo-Saavedra

Les anades i vingudes dels independentistes per Europa, a fer visites als “exiliats” o “fugats” –depèn del consumidor– i a intentar entrevistar-se amb diferents agents internacionals estan provocant a Catalunya escenes que, si més no, resulten curioses. Un dimarts qualsevol, la Mesa del Parlament es va reunir com és habitual, acompanyada de la Junta de Portaveus. La discussió d’aquell dia es va anar allargant i els polítics van decidir seguir la reunió l’endemà.

Però resulta que aquell dimecres el president del Parlament, Roger Torrent, no hi era, perquè estava de viatge oficial a Ginebra (Suïssa) per intentar picar a la porta de l’ONU i, de passada, tot i que no ho reconegui, veure’s amb Marta Rovira (ERC). Així les coses, amb la màxima autoritat de Catalunya fora, el vicepresident, Josep Costa (JxCat), havia d’ostentar en funcions aquest honor.

Però resulta que el grup parlamentari de JxCat era aquell dimecres a Berlín per reunir-se amb el seu cap de files, Carles Puigdemont. I qui va ser la màxima autoritat i va liderar la Mesa, doncs, a falta de govern i en absència del president i el vicepresident primer del Parlament? Doncs el vicepresident segon, José María Espejo-Saavedra, de Cs. Gairebé sense esperar-s’ho i gràcies als viatges pel procés, Ciutadans va ostentar per unes hores la màxima distinció política.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides