Pablo Llarena es vanta d’impedir la investidura

Pablo Llarena
Pablo Llarena

El jutge del Tribunal Suprem que instrueix la causa del procés, Pablo Llarena, no està darrerament massa ben valorat, ni tan sols a les files del govern espanyol. Però problemes amb Montoro a banda, aquests dies arribava des de Madrid un rumor que corre entre els periodistes que segueixen el cas al Suprem. I és que sembla que el mateix jutge es vanta d’estar provocant un xoc i un enfrontament soterrat entre JxCat i ERC per l’estratègia a seguir, després d’haver evitat ja quatre investidures de tres candidats independentistes.

Segons la mateixa rumorologia, el jutge assegura que “gaudeix” d’allò més quan li expliquen que les seves decisions estan fent forat en les relacions entre els que haurien de ser socis d’un govern independentista. La independència de la justícia espanyola potser està en dubte, però que és política, ja ningú ho qüestiona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides