Andrea Levy només es fixa en els periodistes que li interessa

Roger Torrent
Roger Torrent

Al PP no en deixen passar ni una. Encara que sàpiguen que poden estar ficant la pota. Les xarxes són el terreny on ho poden fer millor sense que es noti quan no l’encerten, perquè una munió d’adeptes taparà el seu error i, fins i tot, voldrà donar-hi la volta. La setmana passada, la dirigent i diputada del PPC, Andrea Levy, va protagonitzar un d’aquests moments.

Agafant una imatge del president del Parlament, Roger Torrent, fent declaracions a la premsa des de Ginebra, va criticar la visita oficial del president del Parlament assegurant que només interessava als independentistes. Per fer-ho, assenyalava que tres dels quatre micròfons que es veien a la foto eren del que ella anomenava “mitjans separatistes”. Diversos periodistes dels que eren a Ginebra van explicar-li que s’equivocava i que tot i que la perspectiva de la foto no permetés veure-ho, hi havia més micròfons de mitjans espanyols i internacionals i que darrere les càmeres hi havia redactors de diaris europeus.

Ella, però, va voler donar-hi la volta i aleshores va voler vincular els mitjans amb micròfon visible amb el sectarisme. I de sobte, centenars de retuits i respostes convertien l’error de Levy en una suposada clatellada de la popular als independentistes. És de suposar que ella va quedar satisfeta, però la realitat va ser que aquells mitjans que ella volia ridiculitzar només feien el mateix que altres als quals ella adora per la seva línia editorial propera al PP.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides