Quin alt càrrec de la Generalitat ‘celebra’ el descens del Las Palmas?

puignero gencat
puignero gencat

Jordi Puigneró, el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat, ha repiulat el missatge amb què un altre usuari de Twitter manifestava: “La UD Las Palmas acaba de baixar a Segona Divisió. Recordeu que l’1 d’octubre va jugar contra el Barça a porta tancada, amb aquesta samarreta feta per l’ocasió #NiOblitNiPerdó“.

No es tracta de cap qüestió esportiva, sinó del fet que l’equip canari va jugar aquell partit amb una bandera espanyola i la data (01-10-2017) inclosa a la seva samarreta, un afegitó que no ha mostrat a cap altre partit del campionat. Molts independentistes, d’altra banda, van retreure al Barça que disputés el matx d’aquell dia.

Puigneró, que té com a imatge de perfil a Twitter una urna de l’1-O i es refereix a Espanya com “Ejpañistán”, és un dels alts càrrecs de la Generalitat que, malgrat l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, ha mantingut el seu càrrec. Va assolir la cúpula de les telecomunicacions de la Generalitat el 2013 de la mà de l’aleshores conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Conegut per haver-se negat a coincidir amb el rei Felip VI al Mobile World Congress, va ser citat el passat dia 9 com a imputat per la presumpta comissió de delictes de malversació, revelació de secrets i desobediència relacionats amb l’1-O i es va negar a declarar davant la Guàrdia Civil. A diferència de la seva aparició a TV3, no portava el llaç groc. Recentment, Puigneró ha sonat com a candidat a encapçalar la conselleria de Governació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides