Detenen radicals del Barça per tràfic de cocaïna al Port

Alguns de 14 acusats pertanyen a la facció Casuals
port barcelona des de montjuic
port barcelona des de montjuic

Agents de la Guàrdia Civil ha detingut catorze persones que estan acusades d’haver introduït més de deu tones de cocaïna al Port de Barcelona els darrers anys, entre els quals diversos membres dels Casuals, una facció particularment radical dels Boixos Nois, els seguidors ultra del FC Barcelona.

La Guàrdia Civil considera desarticulada una organització que rebia cocaïna procedent d’Amèrica del Sud, als membres de la qual han comissat 470.000 euros en efectiu i 30 vehicles d’alta gamma. També s’han blocat propietats immobiliàries valorades en més de 25 milions d’euros. Els agents han practicat 24 escorcolls en diverses poblacions d’arreu de Catalunya, entre les quals Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sitges, Castelldefels, Vilanova i la Geltrú, Santa Oliva i Prats i Sansor.

Una figura principal entre els detinguts, en concret, ho era també dels Casuals. Se’l va implicar, de fet, amb els preparatius -no reeixits- per apallissar l’expresident del club blaugrana Joan Laporta i, en aquest cas, la Guàrdia Civil l’assenyala com l’encarregat d’exercir la violència al servei de l’activitat de l’organització.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides