JxCat demana la dimissió de Zoido

Ho fa després de l'actuació de la policia durant la final de la Copa del Rei, per vetar el groc
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Junts per Catalunya demana la dimissió del Ministre de l’Interior Juan Ignacio Zoido després del comportament de la policia espanyola aquest dissabte, al principi i durant el partit de la Final de la Copa del Rei.

Segons expliquen, l’actuació d’aquest dissabte va ser inacceptable en una democràcia. La confiscació de peces de roba de color groc, xiulets i altres béns personals, així com fer fotografies dels afeccionats que xiulaven l’himne espanyol, no tenia cap justificació en matèria de seguretat, denuncien, i, en canvi, va ser una vulneració de la llibertat d’expressió.

Segons JxCat, el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, ha de presentar la dimissió immediata per haver convertit el Cos Nacional de Policia en una autèntica policia política al servei del PP i la monarquia, i en contra del poble de Catalunya.

D’altra banda, En Comú Podem demana la compareixença del Ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, perquè doni explicacions per l’actuació de la policia en la final de la Copa del Rei.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides