Junqueras nega la malversació i la rebel·lió

El líder d'Esquerra Republicana demana "persistir"
junqueras 1-O
junqueras 1-O

Des de la presó d’Estremera, l’exvicepresident de la Generalitat i líder d’Esquerra, Oriol Junqueras, demana a la ciutadania persistir davant la “regressió democràtica” de l’Estat espanyol i en defensa del projecte independentista.

Així ho ha afirmat en una carta publicada aquest diumenge a ‘El Punt-Avui’, on assegura que “mai renunciaré a una democràcia de qualitat i tampoc als meus ideals”.

Junqueras denuncia que el seu empresonament i el de la resta d’exconsellers és “una voluntat de càstig, de venjança, per part d’un Estat cada dia més autoritari, que degrada la democràcia i posa en qüestió els drets i les llibertats”.

Davant d’aquesta situació, l’exvicepresident envia un missatge a la societat catalana: “cal persistir, perquè jo i la resta de companys i companyes empresonats persistirem”.

Junqueras nega l’existència dels delictes de malversació i rebel·lió. “El govern espanyol ha reconegut repetidament que no hi ha malversació perquè no es va gastar ni un euro públic en el referèndum de l’1 d’octubre“, assenyala l’exlíder d’ERC. Respecte a la rebel·lió, destaca que és un delicte fonamentat “en l’exercici de la violència, violència que -per molts artificis que facin- mai ha existit per part dels ciutadans ni del govern de Catalunya, mai”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides