Rivera vol més Valls

Afirma que dins de Cs "hi ha molt talent", però que també es pot trobar fora i anuncia fitxatges independents
Títol de la imatge
Títol de la imatge

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha avançat aquest dissabte davant els càrrecs autonòmics del partit que hi haurà més fitxatges com el de l’ex primer ministre de França Manuel Valls davant les eleccions municipals i autonòmiques del 2019, perquè per guanyar fan falta “bones candidatures”.

En la seva intervenció davant l’executiva nacional i els comitès autonòmics en la I Trobada Nacional de Cs, Rivera ha assenyalat que dins de la formació taronja “hi ha molt de talent” però també se’n pot trobar a fora.

“No tinguem por del talent, tinguem por de la mediocritat; obrirem les portes al talent en les nostres candidatures, vindran més independents”, ha manifestat, i ha posat com a exemple Valls, que s’està pensant si aspirar a l’alcaldia de Barcelona com li ha demanat Ciutadans.

Rivera ha argumentat que “al nacionalisme i al populisme” se l’ha de combatre així, “amb bones candidatures, bons equips i ofertes guanyadores”.

En aquest sentit, considera que l’ex cap del Govern francès seria una bona opció per a Cs davant el “tàndem del desastre” format per Ada Colau a Barcelona i l’expresident català Carles Puigdemonta la Generalitat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides