La fórmula 1, pendent del 155

El Circuit de Catalunya ultima un pla estratègic que requereix l'aportació del Govern català
Sense títol
Sense títol

El Circuit de Barcelona-Catalunya ultima un pla estratègic per al període 2019-2022 que preveu renovar el contracte amb la Fórmula 1 (F-1), propietat del conglomerat dels EUA Liberty Media, que venç el 2019. Això garantiria la continuïtat de les instal·lacions.

Un requisit imprescindible és l’aportació de la Generalitat, el principal soci de la infraestructura esportiva, que actualment està intervinguda com a conseqüència de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució.

Perquè el pla estratègic, que està molt avançat, es pugui tancar és imprescindible aquesta aportació i la falta de Govern ho dificulta, admet el president del Circuit, Vicenç Aguilera. La participació de la Generalitat és a través de la Conselleria d’Empresa i Ocupació.

La competició de moto GP, propietat de Dorna, està assegurada, ja que el contracte venç el 2021, però és necessari lligar el de F-1 per tres anys més, perquè es dissipin possibles dubtes sobre futur de la instal·lació de Montmeló. La fórmula 1, sota la gestió de Liberty Media, està augmentant de valor, i això facilitarà que els ingressos s’incrementin, afirma Aguilera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides