Qui vol enterrar ara el diari ‘El País’?

De_Gispert_fada
De_Gispert_fada

L’expresidenta del Parlament i figura de Demòcrates Núria de Gispert. Tot i que va aparèixer vestida de fada l’any 2011 en una entrevista publicada a la contra d’aquest diari, ha aprofitat l’avinentesa dels acomiadaments a la redacció de Barcelona per expressar: “El millor que pot fer El País és tancar i barrar el diari. Molts no el necessitem per res”.

De Gispert ha protagonitzat un bon grapat de polèmiques els darreres mesos per la seva incontinència a Twitter. Sense anar més lluny, durant aquest mes d’abril ha expressat que els socialistes catalans “no fan ni pena… fan fàstic” i, en resposta a José Zaragoza, que “no som més rics ni més llestos perquè Espanya és [sic] fica pel mig”.

Així mateix, en referència a unes declaracions d’Inés Arrimadas -“Torrent utilitza el Parlament com un gabinet d’advocats de Puigdemont i Sànchez”- difoses per la publicació Català Digital, ha replicat que “aquesta revista es deu vendre molt bé a Jerez, a Cádiz…”. Es referia probablement a Telva, que va mostrar Arrimadas posant amb un vestit llarg al Parlament de Catalunya.

En una anterior al·lusió a Arrimadas i Cadis, De Gispert va convidar la líder de Ciutadans a tornar a la terra on va néixer pel seu rebuig al procés.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides