Rahola cobra 5.000 al mes per col·laborar en un programa de TV3

La periodista té un contracte de 30.000 euros per sis mesos pel programa Tot es mou
rahola tot es mou hola rahola
rahola tot es mou hola rahola

Pilar Rahola cobra 5.000 euros al mes, per fer una secció al programa Tot es mou de TV3 tal com informa el portal de la transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

La periodista té un contracte de sis mesos amb una remuneració de 30.000 euros per “Intervencions com a especialista en Actualitat al programa Tot es Mou durant la temporada”

Rahola participa en el programa de la Televisió de Catalunya amb l’espai Hola Rahola, però també participa setmanalment en el programa Preguntes freqüents també de TV3.

El sou per aquesta altra col·laboració setmanal no està publicat al portal de la transparència de TV3 perquè és una producció externa d’El Terrat, productora que rep 637.000 euros per elaborar el programa durant sis mesos.

La remuneració de Rahola és similar a la que està rebent la dona de Carles Puigdemont, Marcela Topor, qui cobra 6.000 euros al mes de La Xarxa, empresa audiovisual de la Diputació de Barcelona, per fer un programa setmanal de televisió en anglès.

Es dona la circumstància que s’ha inserit publicitat del programa de Topor per part de La Xarxa a diferents mitjans de comunicació, una acció publicitària que no es dona amb altres productes d’aquesta empresa audiovisual de la diputació que presideix l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides