Cs vol dimissions en cas de malversació l’1-O

El partit taronja demana la compareixença urgent del ministre Montoro al Congrés
Cristóbal Montoro
Cristóbal Montoro

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha amenaçat aquest dijous amb demanar dimissions si finalment es demostra que, tal com assegura un informe de la Guàrdia Civil, es va usar diner públic per a l’organització i celebració del referèndum independentista de l’1 d’octubre.

Segons el seu parer, aquesta demostració significaria que tant el cap de l’Executiu, Mariano Rajoy, com el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, “van mentir” en assegurar que no va passar.

Rivera ha considerat “molt preocupant” que el magistrat del Tribunal Suprem que instrueix la causa del procés, Pablo Llarena, hagi demanat a Montoro que li expliqui en què es basa.

“En aquest moment, el que ens preguntem molts espanyols és qui té raó, la Guàrdia Civil o Montoro, i jo tinc la meva opinió. Crec que la Guàrdia Civil ha reunit informació, el jutge està demanant informació i Montoro i Rajoy podrien haver mentit als espanyols en un cas tan important”, ha subratllat.

El seu partit també ha demanat la compareixença urgent al Congrés del ministre. El secretari general del grup parlamentari de Cs, Miguel Gutiérrez, ha registrat a primera hora del dia la sol·licitud perquè Montoro comparegui davant la Comissió corresponent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides