Rivera es dona de baixa de la UGT pel procés

El líder de Ciutadans estava afiliat al sindicat des de 2002 quan treballava a La Caixa
albert rivera foment
albert rivera foment

Albert Rivera s’ha donat de baixa de la UGT. El líder de Ciutadans estava afiliat al sindicat des de l’any 2002; per aquella època treballava a La Caixa i encara no havia entrat en política. El 2006, va passar a ser diputat al Parlament, però va seguir pagant la quota sindical, fins ara.

Rivera s’ha donat de baixa i ho ha comunicat per carta a la direcció del sindicat. Una baixa que arriba després que la UGT, al costat de CCOO, s’unissin diumenge passat a la manifestació organitzada per entitats sobiranistes per reclamar la llibertat dels polítics empresonats pel procés.

El líder taronja explica que en els últims anys ha observat que l’organització “s’ha anat polititzant, desviant-se de les funcions que li atribueix la nostra Constitució”. “Fins al punt que aquest sindicat ha decidit donar suport als imputats per delictes tan greus com rebel·lió, sedició i malversació de fons públics en l’intent de cop separatista de la tardor passada a Catalunya”, continua.

I conclou: “Com estic en desacord amb el qüestionament que fa la seva organització del nostre sistema judicial i el suport a aquells que pretenen trencar els nostres valors constitucionals, els sol·licito la baixa com a afiliat de la seva entitat“.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides