Cs ensopega amb la falsa acusació de “terrorisme”

arrimadas roda premsa
arrimadas roda premsa

La Guàrdia Civil va detenir una integrant dels CDR de Viladecans per les jornades de protesta arran dels empresonaments d’independentistes. La fiscalia va acusar-la de rebel·lió i de terrorisme, comparant aquestes accions amb la kale borroka. Cs, que va veure l’oportunitat de rascar, va parlar de “comandos” quan es referia als CDR, va celebrar l’acusació de terrorisme i va dir que “els independentistes no condemnen la violència”.

En diverses ocasions van ser preguntats per la premsa si pensaven que a Catalunya hi havia terrorisme. “No valorarem això” i “d’això no opinarem” van ser les seves respostes. Després, l’Audiència Nacional deixava en llibertat la detinguda i no acceptava els greus delictes atribuïts per la fiscalia. I Cs continuava sense voler respondre si continua pensant que a Catalunya hi ha terrorisme. Jugar amb conceptes tan greus pot acabar malament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides