Alemanya diu que la rebel·lió no està descartada

L'Audiència de Schleswig-Holstein espera l'escrit de la Fiscalia per revisar els càrrecs contra l'expresident
puigdemont campanya jxcat 21-D
puigdemont campanya jxcat 21-D

L’Audiència Territorial de Schleswig-Holstein espera al “pròxim pas” de la Fiscalia General d’aquest “Land” alemany per decidir, en el cas que aquesta ho requereixi, si admet la petició d’extradició a Espanya de l’expresident català Carles Puigdemont per un delicte de rebel·lió.

En declaracions a Efe, la jutgessa i portaveu d’aquest tribunal, Frauke Holmer, ha assenyalat que ara mateix el cas està en mans del fiscal general, a qui correspon decidir si presenta un nou escrit sobre la petició d’extradició sol·licitada per Espanya per rebel·lió i malversació de fons públics.

La jutgessa ha precisat que el delicte de rebel·lió “no ha quedat descartat” i que l’escrit de la Fiscalia, que es va reunir a La Haia amb fiscals espanyols la passada setmana, podria incloure de nou la petició d’extradició per aquesta causa, i no només per malversació.

“Ara depèn del que faci el fiscal general. Si diu que presenta un escrit en el qual demana que es consideri admissible l’extradició també pel delicte de rebel·lió, l’Audiència Territorial ho tornarà a estudiar”, ha indicat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides