Madrenas vol sancionar l’Exèrcit per un dibuix d’un soldat armat

L'alcaldessa gironina denuncia que s'ha vulnerat el codi ètic de l'Expojove
Cartell exèrcit expojove
Cartell exèrcit expojove

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha amenaçat l’Exèrcit amb una acció “contundent” en considerar que han vulnerat el codi ètic del saló de l’Ensenyament Expojove.

Madrenas assegura que els militars han tornat a exhibir “elements bèl·lics” durant l’edició de la fira d’enguany, cosa que prohibeix les normes del saló, amb un dibuix d’un soldat armat.

Es dona la circumstància que un jutge havia permès la presència de les Forces Armades a l’Expojove però mantenint el veto a l’ús d’uniformes militars per no contravenir el codi ètic de la fira de l’ensenyament gironina.

Marta Madrenas considera que el fet que s’hagi posat a l’estand de l’Exèrcit cartells amb un soldat dibuixat i amb un fusell entra en conflicte amb la norma, però a més denuncia que les Forces Armades han tingut una actuació “poc rigorosa”, pel fet que aquest cartell va ser tapat i destapat.

Per a Madrenas, els militars “sabien les tensions que hi havia, i tot i això van tornar a exhibir elements bèl·lics; en aquest sentit, cal que actuem amb contundència i per això proposaré al Patronat de Fira de Girona que es procedeixi a sancionar”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides