La Fiscalia belga demana més informació a Espanya

La vista de Serret, Comín i Puig, ajornada fins al 16 de maig
conseller toni comin gencat
conseller toni comin gencat

El tribunal belga que estudia l’euroordre amb què Espanya recama l’extradició dels exconsellers Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig ha decidit aquest dimecres ajornar la vista, que tindrà lloc el pròxim 16 de maig.

La Fiscalia belga vol rebre d’Espanya més informació sobre el cas i el seu encaix amb l’ordenament jurídic belga. Segons l’advocat dels exconsellers Paul Bekaert, l’ajornament ha estat una petició de la Fiscalia.

Els exconsellers han declarat durant un quart d’hora a Brussel·les i han marxat. Comín ha estat processat pel Tribunal Suprem per rebel·lió i malversació de fons públics, mentre que a Serret i Puig el jutge Pablo Llarena els atribueix desobediència a banda de malversació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides