La plantilla d’El Periódico’ rebutja l’ERO suavitzat

Grupo Zeta pot tornar als 177 acomiadaments després d'haver-los rebaixat a 125
Redacció

Els treballadors d'El Periódico de Catalunya han rebutjat la darrera proposta de Grupo Zeta sobre l'ERO, que havia rebaixat fins als 125 els 177 acomiadaments plantejats inicialment.

Els 298 membres de la plantilla que s'han pronunciat contra l'acceptació de la darrera oferta de l'empresa en la votació d'aquesta setmana representen el 73,6% del cens i el 80% del vot emès. Només 55 dels 405 censats s'hi han mostrat a favor.

Fonts sindicals citades per Vozpópuli indiquen que aquest rebuig els acosta a l'escenari de l'aplicació unilateral per part de Grupo Zeta de la versió original de l'ERO. Els representants dels treballadors trobaven insuficient la darrera proposta empresarial tot i admetre que millorava les anteriors.

Acomiadaments a El País
D'altra banda, la redacció del diari El País a Catalunya ha anunciat una vaga en la signatura de les informacions que es farà notar entre aquest divendres i aquest diumenge. Es tracta d'una protesta contra la decisió del diari d'acomiadar un 25% dels seus efectius a Catalunya, que comporta l'acomiadament de sis periodistes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari