Site icon El Triangle

Colau retreu un “partidisme vergonyós” a l’oposició

colau tv3

colau tv3

La doble desfeta del govern municipal de Barcelona, incapaç de tirar endavant la multiconsulta i la connexió del tramvia per manca de suports, ha marcat les entrevistes que l’alcaldessa Ada Colau ha concedit aquest dimecres a RAC1 i a TV3.

Amb la negativa d’ERC per descomptada, Colau ha carregat contra el PDECat i la CUP pel seu posicionament, que considera “especialment greu” i només explicable per càlculs partidistes i la pressió d’Agbar. “Ahir va començar la campanya electoral”, ha indicat. BComú també ha culpat d’un “partidisme vergonyós” al PSC, Ciutadans i el PP.

L’alcaldessa de Barcelona, que preveu presentar-se a la reelecció l’any vinent, acusa l’oposició de canviar el seu vot en l’últim moment pel que fa a la multiconsulta. Sobre els posconvergents del PDECat, en concret, ha dit que al·lucina perquè “porten anys [sic] defensant referèndums” i la multiconsulta, segons assegura, comptava “amb tots els informes a favor i ahir van dir que tenien manca de garanties”.

A la CUP li retreu que “va assumir un rol paternalista i va votar en contra no del contingut sinó del fet de preguntar”. “El plenari més trist d’aquest mandat”, com el descriu, ha suposat segons ella “una gran derrota” per a la ciutat i la sobirania dels seus habitants més que no pas per a ella com a alcaldessa.

D’altra banda, Colau ha confirmat la seva assistència a la manifestació del 15 d’abril i ha convidat el PSC a participar-hi. A més, s’ha manifestat ofesa per la qualificació dels CDR com a “comandos” per part del president de Ciutadans, Albert Rivera.

Exit mobile version