Site icon El Triangle

Per què crida l’advocat de Puigdemont?

alonso cuevillas

alonso cuevillas

Jaume Alonso-Cuevillas considera que el viatge de l’expresident Carles Puigdemont a Finlàndia ha estat un error i que demanar asil polític a Alemanya no és una bona idea, ha revelat una reportera d’El programa de Ana Rosa (Telecinco).

Segons aquesta periodista, que assegura que s’ha allotjat en l’habitació contigua a la de l’advocat de Puigdemont, Alonso-Cuevillas s’ha mostrat molt nerviós en diverses converses telefòniques mantingudes entre les 22:30 i les 23 hores, durant les quals ha cridat diversos cops. Assegura, de fet, que se’l sentia des del passadís i que insistia que l’opció de l’asil no prosperaria.

“Aquest viatge ha estat un error”, ha estat una expressió que la reportera posa en boca d’Alonso-Cuevillas, el qual es mostra assossegat en les seves compareixences davant els mitjans en representació dels interessos de Puigdemont, qui va declarar durant tres hores aquest dilluns en un jutjat alemany.

L’advocat ha explicat al programa Més 324 de Televisió de Catalunya que no ha estat present durant aquesta declaració, ja que tenia “una reunió a Brussel·les”. Això sí, ha mostrat “satisfacció” amb “la decisió de Brussel·les”. Diu que “ha anat molt bé, com esperàvem”, ja que no s’han adoptat mesures cautelars sobre els exconsellers Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig. “El govern espanyol està amoïnat de veure com Carles Puigdemont pot moure’s lliurement per Europa”, havia declarat fa no gaire Alonso-Cuevillas.

Exit mobile version