Marta Rovira toca el dos

No compareix al Suprem i marxa a l'estranger
rovira 2017 tv3
rovira 2017 tv3

La secretària general d’ERC Marta Rovira ha anunciat que emprèn “el camí de l’exili”, segons ha donat a conèixer mitjançant una carta. Rovira havia estat citada per comparèixer al Tribunal Suprem aquest divendres. Aquest dijous havia renunciat a l’escó.

En la seva carta expressa tristor, “però molt més trist hauria sigut viure silenciada interiorment. Sentir la meva llibertat d’expressió censurada per uns tribunals que intimiden i que apliquen -descaradament- criteris polítics. Cada dia, cada hora sentia la meva llibertat limitada per amenaces judicials arbitràries. No em sentia lliure. No em reconeixia. Aquestes darreres setmanes he viscut dins d’una presó interna”.

“L’exili serà un camí dur, però és l’única forma que tinc de recuperar la meva veu política. És l’única forma que tinc d’alçar-me en contra del Govern del PP, que persegueix tothom qui està a favor de votar, i que castiga qualsevol que intenta canviar el preestablert i l’establert. Un Govern que està disposat a saltar-se l’estat de dret i les llibertats civils per aconseguir els seus fins polítics”, hi expressa.

Així mateix, addueix al fet de tenir una filla per triar “l’exili”, ja que aquesta decisió “em permetrà fer-li de mare”. Quant a l’activitat política, en el seu missatge manifesta que des de l’estranger podrà operar “amb sinceritat i llibertat” com a secretària general d’ERC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.