El Suprem manté Forn a la presó

La Fiscalia havia demanat llibertat sota fiança de 100.000 per a l'exconseller
Joaquim Forn
Joaquim Forn

El Tribunal Suprem ha denegat l’excarceració de l’exconseller d’Interior Joaquim Forn, tot i que la Fiscalia havia sol·licitat per a ell la llibertat sota fiança de 100.000 euros. La sala d’apel·lació, segons ha transcendit aquest dijous, no ha concedit una mesura cautelar alternativa a l’empresonament provisional perquè troba que hi ha risc de reiteració delictiva. Forn va ser tancat al centre penitenciari d’Estremera el 2 de novembre.

Els tres magistrats que han estudiat el recurs de la defensa han resolt com volia l’acusació particular de Vox i discrepant amb el criteri del fiscal general de l’Estat, Julián Sánchez Melgar, el qual va intervenir en el cas ordenant al seu subordinat, el fiscal Fidel Cadena, la petició de llibertat sota fiança.

A través de Cadena, que no hi estava d’acord, havia al·legat inexistència de risc de reiteració delictiva per part de Forn, la defensa del qual s’havia mostrat optimista per la petició d’excarceració forçada pel fiscal general. Com en el cas de Forn, també s’ha denegat la petició d’excarceració de Jordi Sànchez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides