El lletrat major del Parlament es planteja plegar

Bayona lamenta la utilització que han fet tots els grups parlamentaris de la seva figura
Título de la imagen
Título de la imagen

El lletrat major del Parlament, Antoni Bayona, s’està plantejant deixar el càrrec un cop hi hagi nou govern a la Generalitat. Així ho hauria fet saber al seu entorn més immediat i al secretari general de la cambra, Xavier Muro, segons ha avançat l’ACN.

Antoni Bayona encara no hauria decidit definitivament si deixa o no la feina al Parlament, per tornar a la docència, però s’apunta que no prendria cap decisió fins que la legislatura funcionés amb estabilitat.

Els motius de Bayona per deixar el càrrec de lletrat major serien, principalment, personals. Però ha transcendit que el lletrat es troba incòmode per la tensió que li ha generat el seu càrrec els darrers anys, i per la utilització partidista que haurien fet tots els grups de la cambra catalana de la seva figura en funció de si les seves decisions han coincidit amb les propostes independentistes o han estat contraries.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides