Llarena cita Turull per divendres vinent

El jutge del Suprem cita també Forcadell, Romeva, Rull, Bassa i Rovira
turull jxcat
turull jxcat

El jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ha anunciat que ha citat per divendres que ve, 23 de març, a les 10.30h a la seu del Suprem a dirigents independentistes investigats per rebel·lió. La citació de Llarena és per comunicar-los l’acte de processament, amb la qual cosa el jutge del Suprem tancarà la investigació.

Es dona la circumstància que sis dels investigats en la causa hauran de comparèixer davant del jutge assistits per un advocat, perquè se celebrarà la vista de mesures cautelars, en les qual les acusacions poden demanar el seu ingrés a la presó preventiva. Entre els qui han de presentar-se davant del jutge del Suprem s’hi troben Jordi Turull, Carme Forcadell, Raül Romeva, Josep Rull, Dolors Bassa i Marta Rovira.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides