Vuit dies de vaga a ‘El Periódico’

El comitè d'empresa s'oposa a l'ERO amb què Grupo Zeta pretén fer fora 177 persones
Protesta contra l'ERO a El Periódico
Protesta contra l'ERO a El Periódico

El comitè d’empresa d’El Periódico de Catalunya vol combatre mitjançant vuit dies de vaga l’ERO amb què l’empresa editora, Grupo Zeta, pretén acomiadar 177 persones. La convocatòria, que ja s’ha formalitzat, té com a primera data el pròxim divendres, 23 de març. També s’ha cridat els 400 treballadors a aturar la seva activitat els dies 26, 27 i 28 de març, i 3, 4, 5 i 6 d’abril.

Els representants dels treballadors denuncien que Grupo Zeta no els ha presentat “ni una sola mesura per pal·liar els efectes de l’ERO” i acusa els responsables empresarials de negar-se a assolir acords amb els treballadors, que també al·leguen defectes de forma en el citat expedient i una manca de justificació dels acomiadaments. La negociació ha arribat al Departament de Treball de la Generalitat, un inspector del qual farà de mediador.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides