Els observadors de l’1-O, ‘a cos de rei’

Raül Romeva va autoritzar que viatgessin en primera classe i 'alt standing'
Título de la imagen
Raül Romeva

L’exconseller d’Exteriors, Raül Romeva, va autoritzar una despesa de 145.000 euros perquè una missió representativa d’observadors internacionals desembarquessin a Catalunya davant el referèndum de l’1 d’octubre.

La seva presència era una qüestió d’imatge i com a tal la “missió” havia de ser d’alt nivell. Per això, va accedir a fer un increment del pressupost atès que els designats havien de volar en primera classe i allotjar-se en allotjaments d'”alt standing”.

Així ho reconeix el mateix Romeva en un dels correus electrònics requerits per ordre del magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena.

En els missatges enviats entre l’exconseller, el llavors secretari general de Diplocat i un membre de l’ONG Isca-AIDC, s’acorda enviar a Catalunya una ‘Mission Representative’. “La ràtio de la despesa diària aquí és molt més gran, però és necessari per aconseguir un representant de la missió d’alt nivell. A més volarà probablement en primera classe i haurà d’allotjar-se en un hotel d’alt standing. Amb el que la despesa associada amb aquest membre serà superior però necessari és molt important per a la imatge de la missió davant la premsa”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides