Quines crítiques contra Arrimadas resulten hipòcrites?

arrimadas cs faristol
arrimadas cs faristol

L’aparició de la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, posant amb un vestit llarg al Parlament de Catalunya per a la revista Telva ha encès les alarmes del partit taronja, segons explica El Confidencial. A banda d’haver donat origen a conyes que han proliferat a la xarxa, també ha donat munició als seus detractors, com ha quedat palès a Twitter.

Des de l’entorn de l’expresident Carles Puigdemont, en particular, han escomès la guanyadora de les eleccions del 21-D tuiters tan populars com el cap de campanya de JxCat a Brussel·les, Joan Maria Piqué, i l’economista i candidat de la mateixa llista Ramir de Porrata.

“Envieu aquesta foto a tots els votants de Ciudadanos que conegueu a qui els costa arribar a final de mes“, ha piulat De Porrata, qui també s’ha fet ressò d’un tuit amb què Joan Maria Piqué ha comparat la foto d’Arrimadas amb la famosa imatge de Josep Antoni Duran Lleida esmorzant a l’hotel Palace de Madrid. “Hi ha errors que t’empaiten tota vida”, ha indicat Piqué.

Els retrets a Arrimadas contrasten amb la manca de crítica i el silenci generalitzats des de l’independentisme amb relació a la situació d’exili de Puigdemont a Bèlgica, sobretot en comparació amb la del líder d’ERC, Oriol Junqueras, i els altres dirigents independentistes empresonats.

Segons va publicar el mitjà belga L’Echo, la mansió on resideix l’expresident Carles Puigdemont, ubicada a la localitat de Waterloo, es lloga per 4.400 euros mensuals. Aquest immoble, on hi té l’oficina i es reuneix amb els altres membres del darrer govern català que s’ha negat a comparèixer davant la justícia espanyola, ja ha aparegut en sengles reportatges a El Punt Avui TV i TV3. Sovint, com aquesta setmana, Puigdemont viatja a l’estranger per internacionalitzar el procés.

Paral·lelament, mentre les famílies dels dirigents independentistes empresonats pateixen, com han explicat les esposes de Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez -la de Junqueras es manté fora dels focus-, la dona de Puigdemont, Marcela Topor, ha assistit a la 080 Fashion Week juntament amb l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell i Helena Rakosnik, esposa de l’expresident Artur Mas. Per postres, Topor ha estat contractada per la Xarxa, empresa audiovisual de la Diputació de Barcelona en mans del PDECat, amb un sou de 6.000 euros mensuals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.