El paperot d’ERC amb Salvadó

Lluís Salvadó
Lluís Salvadó

ERC fa anys que se’n va oblidar, d’aplicar programes d’esquerres al govern de la Generalitat. Però mantenia, si més no, un cert discurs encara prou progressista per diferenciar-se, fora de l’executiu, dels seus companys independentistes més conservadors. Però el procés té els tentacles molt llargs i les gravacions de la Guàrdia Civil també. I fa només uns dies, el número tres del partit, Lluís Salvadó, va quedar com un masclista i com una figura ben allunyada dels postulats d’esquerres.

El 9 de març, l’endemà del dia de la dona, va arribar oportunament filtrada a Antena 3 l’enregistrament d’una conversa telefònica de Salvadó amb un alt càrrec republicà on, a més de dir que es veu negre per trobar dones vàlides en política, recomanava atorgar-li una conselleria a la senyora que tingués els pits més grossos.

Que una conversa així, que no té res a veure amb el cas investigat, acabi als mitjans és detestable. I segurament cap dels que ha criticat Lluís Salvadó passaria una prova semblant sense provocar escarafalls. Però això no treu que, un cop feta pública, el bon nom d’Esquerra s’hauria d’haver preservat fulminant immediatament Salvadó com a mínim de la direcció del partit. El paperot que han fet els republicans limitant la reacció a l’obertura d’un expedient forçat dies després és dels que serà recordat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.