El merder intern deixa l’ANC (més) tocada

manifestació ANC
manifestació ANC

Les eleccions a l’ANC mai han estat del tot transparents. En diverses ocasions s’han detectat moviments estranys per apartar un candidat que no agradava o per desviar l’atenció i potenciar algú. Ara, l’ANC ha tornat a celebrar eleccions després que Jordi Sánchez estigui a presó i hagi decidit formar part de JxCat.

En aquesta ocasió, dos noms han tornat a causar la polèmica a l’entitat. Primer, el d’Adrià Alsina, que es postula per liderar l’organització després d’haver-ne estat cap de premsa, dirigint el missatge als mitjans i encaminant determinats tertulians que cobren de l’organització.

L’altre és el d’Antonio Baños. L’exdiputat de la CUP també s’hi va postular, però les forces vives de l’ANC el van considerar una amenaça i van vetar la candidatura per haver participat en una tertúlia on, per cert, es va negar a parlar de les eleccions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides