Jordi Sànchez també plega

El candidat a president de la Generalitat comunica al Tribunal Suprem que renuncia a l'acta de diputat i deixa la política
Jordi Sànchez
Jordi Sànchez

Jordi Sànchez, el candidat de JxCat alternatiu a Carles Puigdemont per presidir la Generalitat, ha comunicat al Tribunal Suprem la seva disposició a renunciar a l’escó i a deixar la política per recuperar la llibertat. També ha expressat que vol reprendre la seva activitat com a docent universitari.

En el marc de la seva compareixença d’aquest dimarts al Tribunal Suprem, que ha de resoldre el recurs plantejat per aconseguir l’excarceració, la defensa de Sànchez ha anunciat la decisió, difosa per l’acusació popular, que exerceix el partit d’ultradreta Vox.

Tant Vox com la Fiscalia han demanat que Sànchez, investigat per sedició, rebel·lió i malversació, segueixi en presó provisional adduint l’existència d’un risc de reiteració delictiva. La renúncia a l’escó de Sànchez deixa pas a un altre candidat suplent a la investidura com a president, l’exconseller Jordi Turull.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides