Turull, nou candidat a president

Meritxell Serret afirma que l'exconseller de Presidència és el nom que proposa JxCat
Jordi Turull
Jordi Turull

L’exconsellera de la Generalitat, Meritxell Serret, ha afirmat que Jordi Turull és el nou candidat que JxCat proposa per ser investit com a president de la Generalitat.

Serret, exconsellera d’ERC que es troba fugida a Brussel·les amb Carles Puigdemont, ha dit en declaracions a TV3 que “ahir JxCat va posar sobre la taula el nom de Jordi Turull per ser investit, la qual cosa crec que és bona notícia”, per afegir que “crec que la trajectòria de Jordi Turull ho avala per la seva convicció i vàlua personal”.

Jordi Turull seria el recanvi que vol Puigdemont de no ser possible la investidura de Jordi Sànchez, com tot apunta que passarà després que aquest darrer declari aquest dimarts al Tribunal Suprem (TS) on una vegada més demanarà que se’l posi en llibertat.

A l’anunci de la candidatura de Turull, ja ha reaccionat el líder del PSC, Miquel Iceta, qui ha dit que la investidura podria ser “teòricament possible, però no desitjable”, perquè “no és plenament lliure” i “no és la millor opció” en considerar que “el primer que pensarà en aixecar-se cada dia és que té un judici pendent”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides