Maragall confirma l’acord entre JxCat i ERC

L'objectiu ara és sumar-hi la CUP i acabar de tancar la candidatura a la presidència
Título de la imagen
Título de la imagen

Ernest Maragall ha avançat al programa “Preguntes freqüents”, de TV3, que hi ha un acord de continguts absolutament tancat entre Junts per Catalunya i Esquerra Republicana i que és qüestió d’hores o pocs dies que es faci efectiu.

És un acord amb tots els ets i uts. Que no és només els governs i els noms, i coses d’aquestes. Si no que és de continguts, objectius. És també respondre la qüestió de com farem ara per tirar endavant la situació i això estem en condicions de presentar-ho demà passat si convé”, diu Maragall.

Per al diputat d’ERC, ara el que falta és mirar de sumar-hi la CUP i acordar una solució amb la qüestió del candidat davant dels problemes primer amb Carles Puigdemont i després amb Jordi Sànchez.

En una taula de debat on també participava l’exministre d’Exterior del govern espanyol, Josep Maria Margallo, Maragall va assegurar que la situació de bloqueig la provoca l’actitud del govern espanyol: “El bloqueig no és nostre. El bloqueig és, òbviament, imposat. A partir d’aquí, nosaltres hem fet les coses bé? No, hem trigat massa a trobar aquesta sortida”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides