Paluzie, la més votada de l’ANC

Dissabte que ve se sabrà qui rellevarà Jordi Sànchez a la presidència de l'entitat
Elisenda Paluzie
Elisenda Paluzie

La professora d’Economia de la Universitat de Barcelona Elisenda Paluzie ha sumat 5.062 vots. Molt per sobre dels 3.152 de Joan Canadell i dels prop de 3.000 de David Minoves, el primer dels candidats que s’havia postulat prèviament per rellevar Jordi Sànchez en la presidència de l’Assemblea Nacional Catalana (ACN).

Paluzie agraïa els vots en una piulada: “Molt agraïda a tots els socis i sòcies de l’ANC que m’han votat com a membre del seu secretariat. Enhorabona als altres 76 elegits. Ara hem de trobar entre tots la proposta que garanteixi el màxim consens, la màxima fortalesa i independència de l’entitat”.

Dissabte que ve, el nou Secretariat Nacional haurà de decidir quin dels candidats acaba sent el president o presidenta i agafa el relleu de Sànchez, número dos de la llista de JxCat, que encapçalava l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides