Torna el ‘pressing CUP’

Carles Riera CUP
Carles Riera CUP

Les negociacions pel govern i per la investidura han tornat a tenir en la CUP un escull important. Molts dels membres de les direccions de JxCat, ERC i el PDECAT estan revivint els moments previs al pas al costat d’Artur Mas, les negatives dels anticapitalistes als pressupostos de la Generalitat, o la moció de confiança de Carles Puigdemont.

El full de ruta i les ofertes que JxCat i Esquerra han anat posant sobre la taula de la CUP no han agradat a les bases ni als diputats cupaires. I això ha fet que des de els aparells mediàtics i d’agitació social dels grans partits independentistes es reprengui la mateixa estratègia que ja van iniciar en altres moments: el pressing CUP.

I és que en moments com els que estem passant, a les xarxes socials i als mitjans, sembla que creuen que els funciona culpabilitzar la CUP públicament de tots els mals de l’independentisme i de ser els que bloquegen la situació. A més, assenyalar-los fins i tot personalment i orquestrar linxaments a Twitter contra els diputats o dirigents, forma part de les tàctiques habituals també darrerament.

Però el pressing CUP no té els efectes que JxCat o Esquerra han vingut buscant sempre. I sembla que no aprenguin. Els cupaires van a la seva, tenen els seus ritmes i les pressions externes i a les xarxes els rellisquen de forma espectacular.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides