Els diputats fan de ‘Cicerone’ a parents i amics

Parlament
Parlament

La legislatura ha començat amb les negociacions encallades durant moltes setmanes. I això ha fet que l’activitat al Parlament sigui baixa. A més, les dificultats per tancar un acord han fet planar el fantasma de noves eleccions sobre el panorama polític català. És per això que molts diputats del Parlament, especialment els nous, han aprofitat aquestes darreres setmanes per convidar –abans que uns nous comicis els deixin sense escó o que l’activitat sigui més intensa– a familiars i amics a ensenyar-los el Palau de la Ciutadella.

Així, últimament, és ben habitual que, a més dels grups d’escolars i turistes que tenen visites programades al Parlament, hi hagi diputats novells passejant pels passadissos i els salons a pares, germans, cosins, amics i excompanys de feina. I presumint d’escó i de condició de diputat. No fos cas que no duri gaire.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides