Odi visceral del PDECat i JxCat contra Santi Vila

santi vila tv3 2017
santi vila tv3 2017

El llibre de l’exconseller Santi Vila, ‘Herois i traïdors’, ha destapat algunes converses confidencials i situacions que, segons l’autor, desmenteixen el relat oficial de com van anar les coses amb la fallida declaració d’independència i la marxa de Carles Puigdemont a Bèlgica.

Més enllà de si el que es diu al llibre és cert o no, ha provocat que alguns independentistes posin en dubte moltes de les coses que haurien servit de justificació al govern d’aleshores i a Carles Puigdemont per fer el que van fer. I això ha desencadenat una reacció furibunda d’alguns dels seus protagonistes.

Santi Vila ha rebut insults, desqualificacions, missatges per les xarxes de dubtosa educació i mostres públiques de rebuig per part, sobretot, de dirigents i hooligans de Junts per Catalunya i PDECat. Tant és així que fins i tot alguns dels que formaven part del mateix govern que ell han acabat dient públicament que menteix per diners, que concedeix entrevistes per malmetre el bon nom de les institucions i que és un autèntic traïdor.

La reacció, de fet, no fa res més que confirmar que, agradi o no, la teoria que el procés ha convertit les seves cares públiques en herois i en traïdors, és més que certa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides