ERC pressiona perquè JxCat canviï de candidat

Volen algú viable i el volen per aquesta mateixa setmana
Marta Rovira
Marta Rovira

Esquerra Republicana pressiona Junts per Catalunya perquè canviï de candidat a la presidència de la Generalitat. Marta Rovira demana que proposin un nom efectiu perquè es pugui fer la investidura de manera immediata. La secretària general dels republicans confia que aquesta mateixa setmana es desencalli la situació.

Rovira no vol entrar en travesses de noms de candidats, però sí que posa pressa a Junts per Catalunya perquè proposin un nom que puguin investir de manera immediata i formar Govern.

Rovira n’ha parlat des de CCOO, on s’ha reunit amb el secretari general del sindicat. També li ha demanat que recuperin les institucions d’autogovern de manera immediata.

La CUP manté les abstencions
D’altra banda, la CUP avisa JxCat i ERC que mantenen les seves quatre abstencions a la investidura.

Asseguren que encara que canviïn de candidat i proposin algú diferent a Jordi Sànchez no es mouran de la seva postura. Els cupaires diuen que la proposta d’acord que els van fer arribar és autonomista.

Mentre Junts per Catalunya i Esquerra discuteixen si canvien o no el candidat, la CUP recorda que ho tenen molt magre per investir qualsevol nom que proposin. Si no es comprometen amb un pla de govern per fer la República, continuaran les quatre abstencions.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari