Salvadó sospesa deixar l’escó pel cas de les “mamelles”

El diputat republicà ha dit que es posa a disposició del partit
Título de la imagen
Título de la imagen

El diputat d’ERC al Parlament, Lluís Salvadó, està pensant a renunciar al seu escó arran de l’escàndol que ha generat la publicació d’una conversa telefònica en la qual proposava triar a la consellera d’Ensenyament entre les candidates que tinguin “les mamelles grosses“.

Salvadó ha fet públic un comunicat a les xarxes socials en el qual diu que “em fot, i molt, que després de 30 anys de militància activíssima en els valors republicans i de lluita contra totes les discriminacions hagi de passar per un miserable masclista“.

Moltes han estat les veus que han criticat els comentaris masclistes de l’exsecretari general d’Hisenda de la Generalitat i actual diputat republicà, fins i tot dins del seu partit, cas de la secretaria general d’ERC, Marta Rovira, i fins a les joventuts dels republicans que han demanat la dimissió de Salvadó.

El diputat republicà ha aprofitat per culpar l’Estat de fer guerra bruta contra els independentistes: “fa més d’un any que alguns estem sotmesos a una pressió brutal pels poders d’un Estat disposat a tot: seguiments, escoltes, interrogatoris, detencions, previsions d’acabar a la presó, filtracions a la premsa “amiga” constants… “.

Lluís Salvadó també diu que “anem aguantant com bonament podem, i tenir a l’Oriol (Junqueras) a la presó ens obliga moralment a resistir, si ell aguanta Estremera, nosaltres estem obligats a tot, però les forces comencen a flaquejar a casa”, per afegir que “sabem que l’estratègia d’enfonsar-nos políticament i, sobretot personalment, no pararà, i resistir avui no ens garanteix que resistim la setmana que ve”.

Es dona la circumstància que també han sortit veus a favor de Salvadó i que han justificat que els comentaris els va fer en una conversa privada, cas de Pilar Rahola, Toni Soler, Empar Moliner o Bernat de Dedéu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides