“Puigdemont va triar 25 anys de desterrament”

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, diu que l'expresident va prendre l'elecció "per covardia política"
Rafael Catalá
Rafael Catalá

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha afirmat que l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont “va escollir 25 anys de desterrament per covardia política”.

En una entrevista que publica aquest diumenge el diari El Mundo, el ministre assegura que no el preocupa “en absolut que els independentistes presentin recursos davant el Tribunal d’Estrasburg” i afegeix que “la designació de Jordi Sànchez demostra que els independentistes no tenen voluntat real de trobar una solució ni de tornar a la normalitat”.

És bo que el 155 acabi abans o després; no s’ha de posar en desconfiança el futur Govern de Catalunya”, considera Catalá, que afegeix que “Puidemont ha renunciat a ser candidat i no ha sigut per casualitat, sinó per l’acció de les institucions, incloent-hi el Govern”.

El ministre també parla de la fugida de l’exlíder de la CUP, Anna Gabriel, a Suïssa, i la negativa avançada ja per un portaveu Justícia d’aquell país, al lliurament de la cupaire. “Crec que es va anticipar, no sé per quin motiu. L’extradició correspon allà a un òrgan judicial, mai al Govern suís i menys al Ministeri de Justícia”, diu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides