Ponsatí deixa Bèlgica i torna a Escòcia

L'exconsellera es reincorpora a la Universitat de Saint Andrews
Clara Ponsatí
Clara Ponsatí

L’exconsellera d’Educació Clara Ponsatí, que formava part dels quatre exmembres del Govern que acompanyen a Carles Puigdemont a Bèlgica, ha anunciat per Twitter que es troba al Regne Unit i s’ha reincorporat al seu treball de professora a la Universitat de Saint Andrews, a Escòcia.

“L’exili català arriba al Regne Unit: gaudint de la meva llibertat de moviments com a ciutadana europea, aquesta setmana m’he reincorporat a la Universitat de St. Andrews”, ha escrit en les xarxes socials.

L’exconsellera, que en el moment d’assumir el seu càrrec al Govern era directora de l’Escola d’Economia i Finances de la universitat escocesa, va renunciar el passat mes de gener a la seva acta de diputada.

Amb l’arribada de Ponsatí al Regne Unit, s’amplia el nombre de països europeus en què resideixen antics membres del Parlament requerits per la justícia espanyola.

L’exdiputada de la CUP Anna Gabriel va decidir traslladar-se a Suïssa a finals de febrer, mentre que a Bèlgica segueixen l’expresident Carles Puigdemont i els exconsellers Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Maria Puig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides